FIN / SVE / ENG  


Rehun lisäaineet


Caring farmer

Caring Farmer on tuottajien oma tuotemerkki. Ensimmäinen Caring Farmer tuote on Caring Farmer Fox, joka on rehun lisäaine. Se sisältää tarvittavia vitamiineja ja hivenaineita, oleellisinta on kuitenkin entsyymien käyttö ruuan sulavuuden parantamiseksi. Immuniteettitason nostamisessa edellisten lisäksi käytetään oreganoöljyä, jolla on luonnontuotteena samoja vaikutuksia kuin antibiooteilla. Näin voidaan kilpailla myös niiden maiden tuottajien kanssa, jotka käyttävät suuria määriä antibiootteja ennaltaehkäisevästi.

Caring Farmer tuotteita lisätään ja kehitetään edelleen saadun palautteen ja tuottajien muuttuvien tarpeiden mukaisesti.


Furboost

Furboost on minkille optimoitu rehun lisäaine, jossa on sama ajatus kuin tuottajien omassa tuotteessa eli Caring Farmerissa. Tuote on ollut käytössä jo kaksi kautta. Tulokset ovat olleet hyviä, pentutuloksen paranemisen lisäksi erityisesti vastustuskyky on parantunut huomattavasti, mistä on hyötyä erityisesti niille, joiden tiloilla esiintyy plasmasytoosia. Myös laadussa on käyttäjien mielestä paranemista, mutta siltä osin tuloksia ei ole voitu mitata.

 

Lisätietoja

Johannes Leskinen

020 7007 603

 

etunimi.sukunimi@fifur.fi